Smits Veldhoven is in het najaar van 2017 overgestapt naar nieuwe applicaties voor haar financiële en logistieke operatie. Ook het complete voorraadbeheer is hierbij veranderd en verder geprofessionaliseerd. Het nieuwe voorraadsysteem werkt op basis van barcode scanning dat een gegarandeerde wifi dekking vereist.

‘Natuurlijk hadden wij al wifi in ons pand, maar gezien de noodzaak voor een complete dekking in ons magazijn hebben wij gekeken naar een professioneel beheerde wifi oplossing die ons maximaal kan ondersteunen in onze bedrijfsvoering. Onze vaste IT partner KKS heeft ons hierbij geholpen en zij hebben een Wifi systeem van HPE Aruba bij ons geleverd en doen hier ook het beheer op. We werken er pas sinds kort mee, maar kunnen nu al aangeven dat de eerste ervaringen heel positief zijn”, aldus Jan AH Smits.

 
KKS merkt dat de vraag naar goede dekkende wifi oplossingen stijgt. Dit omdat wifi voor bedrijven steeds belangrijker wordt. Niet alleen de dekking moet goed zijn maar er moeten op het gebied van security allerlei mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld het interne netwerk te scheiden voor gasten. Vanuit KKS hebben wij een strategische keus gemaakt voor HPE Aruba, dat naast een robuuste wifi oplossing ook een management platform biedt om goed beheer te kunnen verrichten. Een wifi omgeving is geen statische oplossing en je moet dus in staat zijn om hier regelmatig in bij te sturen. Met HPE Aruba kunnen we dat en we zijn er trots op dat Smits deze keuze gemaakt heeft, aldus Vincent Schijven, commercieel directeur bij KKS.