business, technology and office concept – two businessmen with l

Zorgeloze
infrastructuur.

‘Zorgeloze infrastructuur’

ICT is essentieel geworden voor elk bedrijf. Je kunt je niet meer voorstellen hoe het is om geen 24 uur per dag toegang te hebben tot je mail, je systeem en je documenten. Dat is precies waar KKS goed in is. Jij vertelt ons wat je nodig hebt voor je bedrijf en wij zorgen ervoor dat je de juiste oplossing krijgt zodat jij je kunt richten op wat je moet doen; je bedrijf runnen.

Automatisering kent vele facetten. De belangrijkste onderdelen van ons portfolio hebben we even voor je op een rijtje gezet.

serviceServicedesk

Op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur staan onze enthousiaste en ervaren medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Nog belangrijker vinden we het dat we onze klanten helpen om bepaalde problemen naar de toekomst toe te voorkomen.

Als het nodig is, kijken onze medewerkers direct met je mee om het probleem te analyseren en op te lossen. Dat doen we middels teamviewer waarvan je hiernaast een download kunt maken.

Nieuw in onze dienstverlening is onze chat-functie. Steeds vaker zien we dat er niet meer gebeld wordt maar eerder een melding wordt gemaakt via online tools zoals chat. Dan kun jij als klant gewoon door blijven werken terwijl wij jou via de chat gaan helpen het probleem op te lossen. Dat werkt efficiënter voor iedereen.

hardwareHardware

Tegenwoordig kun je natuurlijk alle hardware online vinden. Prijzen zijn zeer competitief maar het betekent wel dat je alles zelf moet installeren. Bij KKS koop je hardware EN zorgen we ervoor dat alle voor jou benodigde software ook geïnstalleerd is en dat alle netwerkfaciliteiten zijn aangesloten. Uiteraard proberen wij onze prijzen zo goed mogelijk aan te sluiten op hetgeen online beschikbaar is, maar onze service heeft natuurlijk ook een prijs. Als je dus voor gemak kiest, dan zijn wij voor jou de geschikte leverancier.

systeembeheerSysteembeheer

Wat wij doen op het gebied van systemen is onze klanten totaal ontzorgen. Wij zijn voortdurend bezig jouw netwerk optimaal in conditie te houden. Dat doen we door het voortdurend monitoren en bijwerken van schijfruimte, kritieke updates, virussoftware en back-ups. Dit doen wij zoveel mogelijk op afstand maar wij komen graag ook persoonlijk langs bij onze klanten om af en toe even met eigen ogen erop toe te zien dat alle systemen nog steeds optimaal functioneren. Onze experts kennen jouw omgeving als geen ander en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van jouw systeem.

networkNetwerkbeheer

Netwerkbeheer gaat nog verder dan systeembeheer. Bij netwerkbeheer zorgen wij voor een optimale performance van jouw volledige ICT-infrastructuur. Hierbij moet je niet alleen denken aan computers en servers maar ook aan printers, switches, routers, en je complete telefonienetwerk. Wij zorgen ervoor dat alle werkplekken en apparatuur op de juiste manier zijn verbonden binnen jouw bedrijf.

Mocht er nou toch een storing in je netwerk optreden dan staat onze servicedesk paraat om direct hulp te bieden.

Wij zorgen ervoor dat al je hard- en software up-to-date blijft, zodat je verzekerd blijft van een goede werking en een veilig netwerk. Zijn er veranderingen gaande in jouw bedrijf, dan denken wij graag mee om het netwerk hierop aan te passen indien nodig.

securityNetwerkscan

Vraag je je weleens af hoe jouw netwerk ervoor staat? Ben je soms ook verbaasd dat alles ineens trager werkt terwijl er niks is veranderd. Of wil je gewoon een keer weten hoe veilig je ICT-infrastructuur nu eigenlijk is. Wij komen graag bij je langs om geheel vrijblijvend een uitgebreide netwerkscan te doen. Je krijgt dan een foto van jouw netwerk op dat moment en we voorzien je graag van advies hoe je jouw netwerk nog beter kunt laten aansluiten op de behoeftes van jouw mensen en jouw bedrijf.

backupBack-up

Geen enkel bedrijf kan zich tegenwoordig nog permitteren om geen back-up te hebben. Je hele bedrijfsvoering zit op je computer of systeem en een mogelijk verlies van die informatie kan je bedrijfsvoering ernstig schade toebrengen. Het is daarom noodzakelijk dat je minimaal dagelijks back-up maakt zodanig dat die back-up gescheiden is van je productiesysteem in een veilige omgeving die je meteen kunt aanspreken in geval van een calamiteit.

KKS levert diverse back-up oplossingen die aangepast kunnen worden aan jouw specifieke wensen en situatie. Dat varieert van lokale back-up mogelijkheden tot een online back-up. Deze laatste verzendt kopieën op een beveiligde manier via een netwerk naar een off-site-server. Deze server wordt gehost door een externe dienstverlener en als klant betaal je alleen op basis van gebruikte capaciteit.

virtualisatieVirtualisatie

‘Besparen op hardwarekosten’

Virtualisatie heeft als doel het aantal hardware server systemen terug te brengen tot één enkele server. De software van verschillende servers draait dan op één hardware platform; een sterke computer die als ‘host’ server functioneert en waarop de virtuele server worden aangemaakt.

Bij virtualisatie zijn de verschillende -virtuele- sessies volledig gescheiden. Mocht er een crash optreden bij een besturingssysteem of applicatie, dan heeft die geen enkele invloed op de werking van de andere virtuele servers. Met andere woorden de continuïteit blijft gewaarborgd ook al zijn meerdere systemen samengevoegd. Omdat je maar één sterk platform nodig hebt, geeft dat de ruimte om te investeren in kwalitatief hoogwaardige hardware met alle benodigde extra voorzieningen op het gebied van redundantie.

Door de scheiding van hardware en software neemt de beheersbaarheid en flexibiliteit toe. Virtuele servers zijn namelijk eenvoudig te verplaatsen of te klonen zodat er bijvoorbeeld onderhoud gepleegd kan worden op de hosts zonder downtime van de productie systemen.