header1

Jouw ICT omgeving.
Onze passie.

business, technology and office concept – two businessmen with l

Zorgeloze
infrastructuur.

Connect  (connected Communication Connection Media)

Automatisering

Betrouwbare telefonie
met de voordelen van internet.

Key To Success

ICT is een vak.

Protect cloud information data concept. Security and safety of cloud data.

Maximale flexibiliteit.

bizhub C658 mobiel-2

Cloud

Compleet
document management.

Ons team

Wie service zegt, zegt mensen. Het zijn namelijk de mensen die het verschil maken en die ervoor zorgen dat onze klanten onbezorgd hun werk kunnen doen terwijl wij over hun ICT-infrastructuur waken. Ja wij leveren hardware en software maar dat kunnen anderen ook. Het verschil wordt gemaakt door ons team. Daar zijn wij bijzonder trots op en daarom stellen we iedereen ook graag aan je voor.

Tom Fasen, algemeen directeur

De passie van Tom is om mensen vooruit te helpen. Dat doet hij niet alleen met zijn team maar ook met en voor de vele klanten en relaties die hij heeft. Hij is een netwerker pur sang. Het perfectionisme van Tom is mede de reden ervoor dat KKS service zo hoog in het vaandel heeft staan. Tom streeft altijd naar beter en daagt daarin ook zijn team uit het beste uit zichzelf te halen. Tom heeft KKS niet kunnen opbouwen zonder de steun van zijn gezin. Hij koestert dan ook zijn vrouw en 2 kinderen enorm. Verder is hij sociaal zeer actief, is hij een hobbykok van hoog niveau en slaat hij regelmatig een balletje op de golfbaan.

t.fasen@kksbv.nl Linkedin

Chris Muijsenberg, servicedesk medewerker

Chris is de jongste telg van KKS en bemand met veel charme en plezier de 1ste lijns helpdesk. Hij staat onze klanten maar al te graag te woord en zorgt voor een adequate opvolging en oplossing. Via zijn studie is hij vanuit Limburg in Eindhoven beland en heeft hij zijn draai gevonden bij KKS. Chris houdt van orde en netheid, zowel op zijn werk als thuis. Dat is natuurlijk een ideale eigenschap voor zijn werk. Verder geniet hij gewoon volop van het leven en neemt hij de dingen zoals ze komen.

chris@kksbv.nl Linkedin

Corny Fens-Berkvens, secretarieel en administratief medewerkster

Corny doet van alles bij KKS. Naast de boekhouding ondersteunt ze het kantoor met secretariële taken en verzorgt ze ook nog eens vele andere administratieve zaken. Corny is graag onder de mensen en zorgt ook voor een vrouwelijke touch bij KKS. Ze is druk met haar gezin met 6 kinderen en vindt ook nog tijd om 3 tot 4 X per week lange wandelingen te maken. Corny houdt van gezelligheid, sfeer, veel mensen over de vloer, een gezellig etentje thuis. Tenslotte is ze leergierig en vindt ze het ook leuk om bij KKS steeds nieuwe dingen te leren.

corny@kksbv.nl Linkedin

Erik van Dijk, servicemanager

Erik is een ICTer in hart en nieren. Nadat hij bij diverse bedrijven zorg heeft gedragen voor systeembeheer en als netwerkspecialist actief is geweest, heeft hij ook vele jaren als zelfstandige gewerkt. Hij weet dus wat ondernemen is en heeft ook nog eens veel verstand van ICT. Mooie ingrediënten om precies te weten wat onze klanten nodig hebben. Naast zijn werk heeft Erik een zeer druk gezinsleven met zijn vrouw, 5 kinderen, 2 paarden en de hond. En als er dan nog wat tijd over is, dan spendeert hij die graag samen met zijn vrouw aan online gaming.

erik@kksbv.nl Linkedin

Jeffrey Verbeek, verkoop

Jeffrey is al zijn gehele carrière actief in de wereld van printers. Hij is positief van aard, werkt doelgericht en zorgt tegelijkertijd dat hij altijd het strategisch overzicht houdt. Jeffrey is net zoals vele collega’s een familieman en vader van 2 kinderen waar hij graag veel tijd mee doorbrengt. Daarnaast is hij een fervent sportman actief met kickboksen en fitness.

jeffrey@kksbv.nl Linkedin

Joost Louwers, service engineer

Joost heeft vele jaren de 1ste lijns ondersteuning verzorgd. Nu is hij verantwoordelijk voor 2de en 3de lijns ondersteuning. Joost klampt zich graag vast in een probleem en laat pas los als het opgelost is. In deze functie moet je wel stressbestendig zijn omdat je vele vraagstukken tegelijkertijd behandelt. Joost is de rust zelve en laat zich niet gek maken. Die rust komt hem ook goed van pas bij zijn grote hobby darten. Hij is natuurlijk geen van Gerwen maar gooit zijn pijltjes regelmatig in de roos.

joost@kksbv.nl Linkedin

Marcel Hennekens, senior adviseur

Marcel is het technisch brein van de KKS groep. Als iemand er niet meer uitkomt, dan weet Marcel het wel op te lossen. Op de vraag om iets over zichzelf te vertellen, was zijn antwoord dan ook 42. Als je dat intikt in Google, dan zie je als eerste resultaat Wikipedia met de woorden; Het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles. Zware kost zou je zeggen maar het blijkt dat dit cijfer alom bekend is in de ICT-community en het houdt menigeen bezig. In zijn vrije tijd is Marcel graag samen met zijn vrouw en hun trouwe viervoeter en gaan ze graag naar buiten genieten van de natuur.

m.hennekens@3cloudz.nl Linkedin

Martin Beemer, verkoop

Martin is net als Jeffrey al zijn leven lang actief in de markt van printers en documentmanagement. Zoals hij zelf zegt “er stroomt toner door mijn aderen”. Martin staat altijd klaar voor zijn klanten. Hij is de positieveling van het team. Bij Martin is het glas altijd halfvol en straalt de energie ervan af. Tegelijkertijd is hij bescheiden van aard en wil hij wel graag weten waar hij het over heeft. Hij omschrijft zichzelf dan ook liefst als een professioneel en klantvriendelijk persoon. Privé besteedt hij al zijn tijd aan zijn gezin.

martin@kksbv.nl Linkedin

Ronald de Bont, service engineer

Ronald is vooral actief geweest in de wereld van printers maar heeft zijn roots in het vakgebied ICT. Binnen KKS is hij dan ook op beide gebieden actief en lost hij graag problemen bij klanten op. Ronald brengt vooral veel tijd door met zijn gezin met 2 kinderen en daarnaast is hij ook een fervent voetbalfan, en dan vooral PSV. Als vaste vakantiebestemming kiest hij altijd Frankrijk; wie wil nou niet leven als God in Frankrijk…

ronald@kksbv.nl

Ted van Hout, officemanager

Ted heeft de langste staat van dienst bij KKS. Hij is hier ooit beland voor een vakantiebaantje en is sindsdien niet meer weggegaan. Ted is op technisch gebied van vele markten thuis en verzorgt ook alle inkopen van de hardware en software die we leveren. Ted is een vroege vogel, houdt van een grapje en is een typisch geval van WYSIWYG; oftewel recht door zee. Ted is sinds kort de trotse bezitter van een huis in zijn Helmond samen met zijn vriendin. Daar zorgen ze voor 2 konijnen en staat regelmatig zijn favoriete eten pizza op tafel.

ted@kksbv.nl Linkedin

Vincent Schijven, verkoop

Vincent houdt van de ICT-wereld. Het is namelijk een wereld die volop in beweging is met spannende ontwikkelingen. KKS volgt die ontwikkelingen natuurlijk op de voet en dat maakt dat Vincent het heel erg naar zijn zin heeft bij KKS. Hij vindt het een leuk team en werkt graag samen met iedereen. Vincent heeft ook een vrouw en 2 kinderen en geniet elke zaterdagochtend van het speciale vader-zoon moment als ze weer naar het voetbal gaan. Hij houdt zich graag bezig met allerlei klussen aan hun huis en brengt zijn vakanties graag door aan de Middellandse Zee, vooral Italië.

vincent@kksbv.nl Linkedin