bizhub C658 mobiel-2

Cloud

Compleet
document management.

‘Compleet document management’

Met de komst van email en internet werd al snel geroepen dat op termijn het printen op papier zou verdwijnen. Niets is minder waard. We printen meer dan ooit. En meer nog; we scannen steeds meer documenten, en liefst willen we ook nogal die documenten op een gestructureerde wijze opslaan.

Printen, kopiëren en scannen zijn essentiële taken die elk bedrijf hard nodig heeft voor dagelijks gebruik. Maar je hebt niks aan een toestel waarvan je maar 10% van de mogelijkheden benut. Dat is nou precies onze expertise. Wij zijn Authorized Service Partner voor Konica-Minolta en erkend dealer voor Toshiba. Met deze twee partners zijn wij in staat voor elke gewenste situatie maatwerk te leveren. Tegelijkertijd ontzorgen wij jou net als met de andere diensten van KKS. Zo zijn we ook zeer actief in preventief beheer en komen wij op tijd langs om de toner te vervangen en preventief onderhoud, te plegen.

printPrint en kopie

Dankzij onze nauwe samenwerking met twee gerenommeerde merken in de wereld van print en kopie zijn wij in staat voor elk wat wils te bieden. Of je nou een klein bedrijf bent dat gewoon een alles-in-1 printer nodig heeft waarop iedereen kan printen of dat je nou een grotere onderneming bent met meerdere netwerkprinters waarbij je zelf wilt bepalen welke gebruikers gebruik mogen maken van welke printers. Onze geselecteerde apparaten kunnen dit allemaal aan en als onderdeel van onze dienstverlening zorgen wij ook ervoor dat alle instellingen juist staan.

document_sharingScan en documentmanagement

Scan heeft een enorme toevlucht genomen. Dat gaat zodanig ver dat menig bedrijf inderdaad toewerkt naar een paperless office. Natuurlijk zal er altijd papier gebruikt blijven worden maar wat we hiermee bedoelen is de opslag van je belangrijkste documenten zoals bijvoorbeeld je financiële administratie. Weg met al die ordners en welkom document management. Dankzij scan kun je alle facturen, loonstrookjes en andere documenten elektronisch opslaan en bewaren. Je kunt natuurlijk met je eigen mappenstructuur werken maar je kunt ook gebruik maken van slimme document managementsystemen die dankzij een ingebouwde intelligentie jouw documenten orderenen en labellen zodanig dat elk afzonderlijk document zo terug te vinden is. KKS voorziet je graag van advies om de mogelijkheden hiervan voor jouw eigen bedrijf in kaart te brengen.

monitoringPreventief beheer

KKS verzorgt je volledige printerpark. Met ons toegewijd serviceteam zorgen wij ervoor dat je printers het altijd doen. Is de toner bijna op, ons monitoringsysteem houdt dat nauwlettend in de gaten en wij sturen je op tijd de nieuwe tonercartridges toe. Is een onderdeel toe aan vervanging? Ook dan weten wij dat op tijd en plannen we op tijd een service bezoek om het betreffende onderdeel te vervangen. Dat zit allemaal in ons servicecontract dat is opgesteld met maar één doel voor ogen; jullie maximaal ontzorgen!