Connect  (connected Communication Connection Media)

Automatisering

Betrouwbare telefonie
met de voordelen van internet.

‘Betrouwbare telefonie met de voordelen van internet’

Je telefoon moet het gewoon doen. Maar hoe zit het als met een heel bedrijf te maken hebt? Hoe is iedereen makkelijk bereikbaar voor de buitenwereld, voor elkaar? Hoe zorg je ervoor dat ze je weten te vinden als er een belangrijk telefoontje is? En de integratie van je vaste en mobiele telefoon.

Er is zoveel mogelijk tegenwoordig dat je soms als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet. En er zijn ook zoveel aanbieders maar ze zijn net allemaal anders.

Al die zaken pakken wij voor je aan met een Bee-Connected oplossing.  We vinden het allemaal fijn dat internet zo makkelijk toegankelijk is, zo goedkoop en 24/24 beschikbaar waar ook ter wereld. En wat nou als je dat allemaal kunt hebben en ook nog eens betrouwbare telefonie. Dat is wat wij met onze telefonie-oplossing bieden. Voice over IP zoals dat zo mooi heet, of kort VOIP.

eersteBee-Managed UC

Wat zou het toch handig zijn om zowel telefonie, chat en video als vergaderingen en beschikbaarheidsgegevens binnen handbereik te hebben in één gebruiksvriendelijke oplossing. Bee-Managed UC, onze webbased Unified Communications oplossing, maakt dit mogelijk. Voortaan bepaal je zelf hoe, waar, wanneer en met welk device je communiceert. Dankzij deze intelligente oplossing werk je slimmer, efficiënter en locatie-onafhankelijk. Bovendien bespaart Bee-Managed UC je veel tijd en vergroot het jouw bereikbaarheid.

tweedeBee-Managed-Voice

Succesvol zakendoen valt en staat met goede communicatie. Dankzij Bee-Managed Voice, onze hosted telefonie oplossing, hoef je niet meer zelf te investeren in een kostbare telefooncentrale. Je maakt daarentegen gebruik van onze innovatieve telefooncentrale in de cloud. Tegen een vaste vergoeding per werkplek beschik je voortaan over de nieuwste en meest geavanceerde functies, zoals bijvoorbeeld verkort kiesnummer, meerdere nummerplannen en afzendnummers, evenals keuzemenu’s, wachtrijen en routeringen op basis van tijd, plaats en bezetting. Met behulp van deze functies ben je voortaan zelf de regisseur van de bereikbaarheid van jouw eigen organisatie.

derdeBee-mobile

Bee-Mobile Managed is het summum op het gebied van vast-mobiel integratie. Eenvoudige doorschakelingen behoren hiermee tot het verleden. Bee-Mobile Managed integreert vaste en mobiele telefonie volledig. Dankzij het verenigen van hosted voice en mobiele telefonie ontstaan ongekende mogelijkheden. Je maakt gebruik van een ultramoderne telefooncentrale met de allernieuwste geavanceerde functies.