Brabant Accountants en Belastingadviseurs (www.brabantaccountants.nl ) is een maatschap van accountants, belasting en salarisadviseurs met vestigingen in Gemert, Oss, Someren, Uden en Veldhoven. Brabant Accountants heeft een focus op bedrijven in het MKB (handel, industrie en dienstverlening) als ook de agrarische sector. Zakelijke dienstverlening is bij Brabant Accountants gebaseerd op het vertrouwen dat verwachtingen worden waargemaakt en afspraken worden nagekomen. Betrouwbaarheid en deskundigheid staat hoog in het vaandel.

Sinds begin 2016 is Brabant Accountants de samenwerking aangegaan met KKS om er samen voor te zorgen dat Brabant Accountants de komende jaren op het gebied van IT voorop blijft lopen.

De rol van betrouwbare IT wordt steeds belangrijker

“Wij zien dat automatisering een steeds belangrijkere rol speelt in onze dienstverlening en KKS moet ervoor zorgen dat wij ook hierin een voorsprong hebben ten opzichte van anderen” aldus William Manders, vennoot binnen Brabant Accountants.  “Onze klant verwacht dat wij altijd en overal over actuele informatie beschikken. De rol van IT en met name de beveiliging hiervan wordt door de komst van bijvoorbeeld cybercriminaliteit nog belangrijker. Met KKS hebben wij een partner gevonden die ons hierin op de juiste manier adviseert en ons ondersteunt bij het anticiperen op veranderingen in onze markt.”

Betere bereikbaarheid en lagere kosten door Voice Over IP

Brabant Accountants heeft door haar uitgebreide netwerk en lokale kantoren een sterk regionale focus. Daarbij wil Brabant Accountants optimaal gebruik maken van de kennis en expertise die over de diverse vestigingen verdeeld zit. William Manders: “Met de sterke groei van onze organisatie werd het belang van een goede telefonie omgeving steeds belangrijker. Een aantal van onze mensen werken op meerdere vestigingen en dan is het belangrijk om te bewaken dat een klant niet onnodig hoeft te wachten. Met de Voice over IP-omgeving zoals KKS die aan onze geleverd heeft kunnen we dit bieden. Onze medewerkers zijn nu, ongeacht op welk kantoor ze zich bevinden, uniform bereikbaar. Onze klant kan hierdoor nog sneller deskundig te woord worden gestaan. Dat de hele overgang naar Voice over IP ook nog tot lagere kosten heeft geleid is dan mooi meegenomen.”

Vincent Schijven, Sr. Accountmanager van KKS, is verantwoordelijk voor dit soort projecten:
“Brabant Accountants heeft een aantal vestigingen en wij hebben deze zo gekoppeld dat alle vestigingen één logisch geheel vormen. Het was belangrijk de bestaande regionale nummers te behouden, dus niet over te stappen naar een centraal 088 nummer. Daarnaast wilden we ervoor zorgen dat iedere medewerker bereikbaar is onder hetzelfde interne nummer, ongeacht op welke vestiging hij/zij zich bevindt. Ons platform biedt deze flexibiliteit. Een receptioniste hoeft dus niet meer te zoeken waar iemand op dat moment is, ze belt gewoon het nummer van de desbetreffende medewerker.”

Volledige ontzorging onder één dak

“Met de investering in de telefonieomgeving van KKS heeft Brabant Accountants er voor gekozen om IT en telefonie via één leverancier te betrekken. Een logische keuze vinden wij omdat daarmee één partij verantwoordelijk is voor alle ICT gerelateerde zaken”. Daarnaast zijn we blij dat ook de flexibiliteit van ons platform een belangrijke argument was om voor ons te kiezen.

Heeft u vragen over de flexibele mogelijkheden van onder andere Voice over IP-telefonie, neemt u gerust contact op met Vincent Schijven via: 040-2534993/ 06-41110190 of mail vincent@kksbv.nl.