Voordat je op vakantie gaat rond je je werkzaamheden af, heb je allerlei activiteiten overgedragen aan collega’s en ben je er klaar voor om op vakantie gaan. Of toch nog niet helemaal? Je moet alleen nog even die out-of-office instellen..

De out-of-office reply wordt vaak als een van de laatste activiteiten op kantoor uitgevoerd. Het is hierbij natuurlijk van belang dat je in het automatische bericht laat weten welke periode je afwezig bent. Daarnaast is het voor diegene die je probeert te contacteren interessant om te weten waarom je afwezig bent, of je bijvoorbeeld op zakenreis bent of met vakantie. Afsluitend is het aan te raden om duidelijk in het bericht naar voren te laten komen wie ze mogen contacteren tijdens jouw afwezigheid.

Maar waarom kiezen we eigenlijk altijd voor standaard reply’s? Wij hebben voor jullie een ludieke top 5 gemaakt met originele out-of-office berichten.

1. Sorry! Je dacht vast, wow die reageert snel! Maar nee, het is mijn out-of-office. Ik ben niet beschikbaar tot XX/XX. Na deze datum zal ik reageren op je bericht. Met vriendelijke groet,

2. Error 404: ‘’Je functietitel hier’’ not found due to Holiday

3. Bedankt voor uw e-mail. Deze werd toegevoegd aan de wachtlijst en is momenteel nr. 352. U kunt een antwoord verwachten binnen ca. 19 weken.

4. De e-mailserver kon uw internetverbinding niet vinden. Uw bericht is niet verzonden. Herstart uw computer en probeer opnieuw te verzenden.

5. Op dit moment ben ik niet aanwezig. Nu hoor ik te zeggen, ik ben dan en dan weer terug. Ik heb beperkte toegang tot mijn e-mail. Maar dat is niet waar, dus dat ga ik niet zeggen. Mijn iPhone is gewoon bij mij, maar die gebruik ik alleen om leuke filmpjes en foto’s van mijn vakantie te maken😉

Wil jij er ook graag zeker van zijn dat je op vakantie of in het buitenland goed bereikbaar bent via de mail? Dan is de Exchange Online tool van KKS wellicht wat voor jou! Deze online tool maakt het mogelijk dat je veilig werkt op elk apparaat, waar en wanneer je maar wilt. Je email staat namelijk veilig in de Cloud met alle beschikbaarheidsgaranties die hieraan gekoppeld zijn.

Wil je graag wat meer informatie over Exchange Online? Dan dan snel contact op 040-2534993 | info@kksbv.nl