Een werkplek zonder storingen voor al je medewerkers. Dat is natuurlijk waar jij als ondernemer over droomt. Dit zodat jullie je allemaal kunnen richten op belangrijkere zaken!

Een goed onderhouden werkplek
Als onderneming krijg je met een hoop software, hardware en bijbehorende vragen te maken. Om dit alles up-to-date te houden dien je wel in het bezit te zijn van zo’n veilige en stabiele werkplek. Dit geldt niet alleen voor een werkplek op kantoor, maar ook voor een werkplek thuis of onderweg. Een goed onderhouden werkplek draagt bij aan de productiviteit van medewerkers en aan de veiligheid van je netwerk.

Werkplekbeheer
Om te voorkomen dat er zich storingen voor doen, is het aan te raden om te werken met werkplekbeheer op maat. Wat is werkplekbeheer precies? Onder werkplekbeheer verstaan wij het inrichten, het op afstand (en op locatie) beheren en het monitoren van de werkplekken. Want wat voor impact heeft het wel niet op je bedrijf als medewerkers door een ICT storing niet verder kunnen werken? Met werkplekbeheer heeft iedere medewerker binnen het bedrijf altijd een up-to-date werkplek zonder storingen. Dit omdat er tijdig updates plaatsvinden, maar ook doordat er in de gaten wordt gehouden of je systeem wellicht een upgrade nodig heeft om beter te presteren.

Hoe creëer jij een zorgeloze werkplek?
KKS kan je op dit gebied voorzien van ondersteuning. Waardoor je geen last meer hebt van vervelende updates of crashes, omdat wij je werkplekken non-stop onderhouden. Daarnaast monitoren we de werkplekken 24/7 door de inzet van speciale software. En is er dan onverhoopt toch een storing? Dan helpen wij je direct op afstand of komen we bij je langs om het probleem direct te verhelpen!

Stel gerust je vraag aan een van onze medewerkers!