Mobiel printen is ideaal voor kantoormedewerkers en mensen die vaak onderweg zijn voor hun werk. Maar ook voor mensen die geen vaste werkplek op kantoor hebben of die (deels) vanuit huis werken. Het levert meer flexibiliteit, productiviteit en tijd voor je kernactiviteiten op.

KKS biedt je tal van mogelijkheden op het gebied van mobiel printen. Ontdek deze nieuwe manier van werken en speel in op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Of het nu gaat om een smartphone, tablet of ander mobiel apparaat, ze kunnen overal vandaan en op ieder gewenst moment verbinding maken met een netwerkprinter.

Hierbij kun je denken aan de volgende producten:

– Apple AirPrint: Wanneer je op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zit, kan je ongeveer alles printen wat je mobiele-apparaat kan weergeven.

– Google Cloud Print: Je Konica Minolta-printer of MFP wordt via internet verbonden met een smartphone, tablet, pc of elk ander apparaat met internetverbinding.

– Mopria Print Service: Is een applicatie die het mogelijk maakt om rechtstreeks te printen vanaf apparaten met Android 4.4 of hoger.

– Wireless LAN Access Point Mode:
Voor omgevingen zonder draadloos netwerk bieden compatibele Konica Minolta MFP’s de mogelijkheid om hun eigen draadloze netwerk te creëren met behulp van de Wireless LAN Access Point Mode.

– WiFi Direct:
Voor een rechtstreekse koppeling tussen het mobiele apparaat en het printsysteem.