Het perfecte belplan wordt bepaald door een aantal factoren. Hoe is je belomgeving ingericht (vast/mobiel), wat is de kwaliteit, maar natuurlijk kan ook VoIP in dit lijstje niet ontbreken. Bij IP telefonie (ofwel VoIP) wordt het internet of een ander IP netwerk gebruikt om te telefoneren. Hierdoor ontstaat telefonie op basis van datanetwerken. Hierdoor creëren we de mogelijkheid om de spraak en data samen te voegen.

Vast en mobiel
Heeft jouw bedrijf ook nog steeds aparte telefonie omgevingen ingericht voor vast & mobiel bellen? In veel van deze gevallen lopen de contracten bij verschillende partijen. Met de vast-mobiel integratie van KKS worden deze 2 werelden samengevoegd tot één logisch geheel. Het werkt zelfs zo eenvoudig dat veel klanten niet eens meer kiezen voor een vast bureautoestel, omdat de mobiele telefoon alle gewenste functionaliteit kan bieden.

Kwaliteit
Daarnaast merken we dat veel bedrijven op zoek zijn naar manieren om de (telefonie) kosten te reduceren. Wat natuurlijk heel begrijpelijk is. Toch begint een goed gesprek over telefonie niet zozeer over de kosten, maar vooral over wat VoIP telefonie via KKS allemaal voor een onderneming kan betekenen. Belangrijk is het om te kijken naar de omvang van een bedrijf en gewenste koppelingen met bepaalde applicaties.

VoIP
KKS biedt een integrale VoIP oplossing aan door gebruik te maken van het Bee-Connected platform. Dankzij onze Voice over IP oplossing, ben je in het bezit van een betrouwbaar telefoniesysteem. Geen zorgen dus over een centrale op locatie, want alle functionaliteit wordt via het internet geboden.

Benieuwd hoe wij het perfecte belplan samenstellen voor jouw organisatie? Bel ons dan voor vrijblijvend advies: 040-2534993