Als ondernemer ben je op zoek naar een slimmere aanpak op het gebied van kantooroplossingen. Een optimaal printerpark is er daar een van. Voor zowel grote ondernemingen als het MKB kan het YSoft SafeQ platform de ultieme oplossing bieden. YSoft SafeQ omvat een vernieuwende aanpak voor printbeheer én het vastleggen van documenten!

Naast een slimmere aanpak ben je als ondernemer natuurlijk ook zoekende naar oplossingen onder één dak. Denk hierbij aan het beheren van (print)kosten, het creëren van workflow processen, maar ook de beveiliging van documenten mag in dit lijstje niet ontbreken. Om dit alles in een keer aan te kunnen bieden, bezit het YSoft SafeQ programma verschillende soorten modules. Deze modules kunnen geheel naar eigen behoefte afzonderlijk van elkaar of juist samen worden aangeschaft en gebruikt.

Hieronder een korte toelichting per module, om zo een duidelijk beeld te schetsen van wat het platform allemaal te bieden heeft.

Authenticatie: Je wilt erop kunnen vertrouwen dat afdrukken veilig is. Dat kan dankzij deze module door een gemakkelijk in te voeren gebruikersauthenticatie.

Print Roaming: Print roaming geeft gebruikers de mogelijkheid om hun afdrukopdrachten naar elke willekeurige printer in het netwerk te zenden.

Rapportage: Houd in de gehele organisatie overzicht op het; “wie/wat/waar/wanneer”.

Rule-based Engine: Bepaal individuele afdrukcondities voor verschillende gebruikers en bespaar hierdoor kosten.

Crediteren en factureren: Dit is een interessante module voor onderwijsinstellingen en projectgerichte bedrijven waar de kosten voor het afdrukken met de opdrachtgever verrekend dient te worden.

Managed Workflows: Gebruikers kunnen hun eigen aangepaste scanscripts maken door middel van deze functie. Maar ook andere workflows worden inzichtelijk gemaakt. Denk aan het verwijderen van lege pagina’s, naamgeving via gemarkeerde tekst, beeldopschoning etc.

Mobiel printen: Afdrukopdrachten kunnen direct worden geprint vanaf mobiele apparaten. Men is hierdoor niet meer beperkt tot het afdrukken vanuit de werkplek.

Ook KKS werkt met de YSoft SafeQ oplossing. Wil je weten hoe wij dit platform binnen jouw organisatie integreren? Neem voor meer informatie contact op met een van onze print professionals.