Superhandig, fysieke werkplekken! Maar als ze er eenmaal zijn zullen ze ook beheerd moeten worden. Niet alleen die fysieke werkplekken op kantoor, maar ook externe werkplekken die door clouddiensten mogelijk zijn. Met name dat laatste biedt enorm veel vrijheid voor gebruikers, maar dat maakt het beheer er voor jou als organisatie niet makkelijker op.

De traditionele werkplek? Die bestaat niet meer
Tegenwoordig denk je bij een werkplek niet meer zo zeer aan een bureau waar een stopcontact beschikbaar is voor je laptop. Des te vaker gaat het om een online omgeving waarin jouw werknemers hun werk kunnen doen ongeacht waar ze zich fysiek bevinden. Dat gebeurt met steeds meer apparaten en applicaties, en gebeurt ook steeds vaker vanuit huis.

Werkplekbeheer: uitbesteden of zelf doen?
KKS verstaat onder werkplekbeheer het inrichten van de werkplek naar jouw specifieke eisen en wensen, het op afstand beheren en monitoren van werkplekken, en ondersteuning op locatie of op afstand. Je print de hele tijd via de verkeerde printer omdat je je favoriet niet kunt opgeven? Vraag het de werkplekbeheerder! Wifi traag? Ook dat zijn problemen die een beheerder moet oplossen: snel en adequaat.

Daarvoor is een toegewijde beheerorganisatie nodig. Vaak ontbreekt het organisaties aan de capaciteit en knowhow om dit goed in te richten. Iedereen doet waar hij goed in is en ICT is een gebruiksproduct. De werkplekspecialisten van KKS hebben ruim ervaring met het oplossen en proactief aanpakken van allerlei (mogelijke) problemen rondom werkplekbeheer.

Wat kan KKS voor jou betekenen?
KKS is als professionele MSP (managed service provider) jouw partner om alle beheer-activiteiten uit handen te nemen. We hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in beheer- en monitoring-software om de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden, zodat jouw werknemers zich onbezorgd op hun eigen werkzaamheden kunnen richten. Dat scheelt!

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie komen we graag langs voor een nadere kennismaking.