Close Up, Business Man Or Lawyer Accountant Working On Accounts

Automatisering

Accountancy

De ICT sparring partner voor de accountancy

De wereld van de accountancy is volop in beweging. Met name op het gebied van ICT en automatisering is er veel gaande waardoor het vak van de accountant verandert. Het is afgelopen met de eigen systemen omdat dat niet meer bij te houden is. Steeds meer zien we standaardisatie in oplossingen komen en wordt één ding nog belangrijker dan het al was; de continue beschikbaarheid van een betrouwbaar ICT-infrastructuur.

Boekhoud pakketten gaan steeds meer online, in de cloud, en door de invoer van de administratie duidelijker en eenvoudiger te maken, verschuift de taak van de accountant meer van een controlerend iemand naar een ondersteunend en adviserend iemand. Klanten van accountants zijn meer gebaat bij de juiste managementinformatie, rapportages en dashboards. Klanten van accountants zijn zeer divers en daarom moet hun systeem eigenlijk ook gewoon 24/24 uur beschikbaar zijn. En als alles dan online gaat, dan wil je natuurlijk wel dat je vertrouwelijke financiële administratie goed beschermd en beveiligd is. Dat betekent grotere eisen ten aanzien van deze aspecten voor je ICT-infrastructuur. Je kunt je het als accountant niet permitteren dat hier iets mis gaat. Eén misser en je reputatieschade is zo groot dat je het niet overleeft.

KKS heeft over de jaren een mooie klantenkring opgebouwd in de accountancy. Wij begrijpen hoe belangrijk ICT is voor accountants en wij begrijpen welke aspecten we vooral op moeten letten. We kunnen daarom gerust zeggen dat we de vertrouwde ICT-sparring partner voor je bedrijf zijn. Betrouwbaar, op basis van bewezen technieken en met oog voor beveiliging, zoals je van een professionele ICT-dienstverlener mag verwachten.

Brabant Accountants & Belastingadviseurs

“Wij zien dat automatisering een steeds belangrijkere rol speelt in onze dienstverlening. Met KKS hebben wij een partner gevonden die ons hierin op de juiste manier adviseert en ons ondersteunt bij het anticiperen op veranderingen in onze markt.”

William Manders, Vennoot