Key To Success

ICT is een vak.

Deskundig ICT advies

Omdat er vandaag de dag extreem veel mogelijk is op het gebied van ICT, raak je misschien de weg kwijt in dit technische oerwoud. Door de inzet van onze expertises zijn we in staat jouw wensen te vertalen naar een doortastende ICT    strategie. Een ICT infrastructuur waar je een hele tijd mee vooruit kunt, ofwel een infrastructuur die future proof is.  

Daarnaast begeleiden we jouw bedrijf bij de implementatie en de veranderingen die hiermee gepaard gaan binnen je organisatie. Pas wanneer jij compleet tevreden bent over het eindresultaat, dragen we de verantwoordelijkheid over aan onze beheerafdeling. 

adviesICT strategie

Het uiteenzetten van een strategie op het gebied van ICT is vaak de eerste fase van een ICT gerelateerd project. Hierbij kijken we naar de vaak veranderende omstandigheden in de manier van werken en zakendoen van onze klant. Ook kijken we naar welke koers de klant vaart in de nabije toekomst. 

project_managementProjectmanagement

Een goed projectmanagement is vanzelfsprekend belangrijk bij het realiseren van een nieuwe ICT strategie. Als klant is het hierbij van belang dat je je bewust bent van de duivelsdriehoek; geld, tijd en kwaliteit. Deze 3 aspecten zijn onmisbaar bij ieder project en het is daarom belangrijk dat je voor jezelf uitmaakt welke van de 3 prioriteit heeft. 

networkICT architectuur

Vervolgens wordt er gekeken naar de diverse ICT processen en systemen. Er wordt een technologische blauwdruk gedefinieerd, waarop de bedrijfsprocessen inzichtelijk worden gemaakt. Ook beantwoorden we je vraagstukken. Is alles wel voldoende beveiligd, welke aspecten sluiten het beste aan bij jouw bedrijf, investeer je zelf in hardware of kies je voor Cloud en ga zo maar door.