business, technology and office concept – two businessmen with l

Zorgeloze
infrastructuur.

Een zorgeloze infrastructuur

ICT is een essentieel onderdeel geworden voor ieder bedrijf. We kunnen ons geen wereld meer voorstellen zonder 24/7 toegang te hebben tot e-mail, de systemen en documenten. Het creëren van dit correcte totaalplaatje is precies waar KKS goed in is.  

Jij vertelt ons wat de noodzakelijke onderdelen zijn voor je bedrijf en wij zorgen dat je hiervoor de juiste totaaloplossing in handen krijgt. Op deze manier ontstaat er een zorgeloze   infrastructuur voor ieder bedrijf, zowel groot als klein! Het KKS onderdeel automatisering kent veel facetten. Vandaar dat we de belangrijkste punten voor je op een rijtje hebben gezet.

serviceServicedesk

Op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur staan onze enthousiaste en ervaren medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en problemen direct op te lossen. Er wordt hierbij vanzelfsprekend zorgvuldig omgegaan met vertrouwelijke en persoonsgebonden informatie. 

hardware

Hardware

Tegenwoordig kun je diverse hardware online vinden. De prijzen zijn vaak zeer concurrerend maar dan heb je nog geen gebruiksklaar systeem. Bij KKS koop je hardware én zorgen we er in overleg voor dat alle voor jou benodigde software geïnstalleerd is. 

systeembeheerSysteembeheer

KKS ontzorgt de klant op het gebied van systemen. We zijn voortdurend bezig jouw netwerk optimaal in conditie te houden. Dit doen we door het voortdurend monitoren en bijwerken van schijfruimte, kritieke updates, virussoftware en back-ups. 

securityNetwerkscan

Benieuwd hoe jouw netwerk er op dit moment voor staat? Ontvang deskundig advies over hoe we jouw netwerk nóg beter kunt laten aansluiten op de behoeften van jouw medewerkers en bedrijf. 

backupBeheerde werkplek

Altijd een up-to-date werkplek tot je beschikking met de meest actuele (nieuwe generatie) virusscanner en actieve monitoring van je gehele systeem? Het is mogelijk dankzij de KKS werkplekbeheer oplossing. 

virtualisatieVirtualisatie

“Wat is virtualisatie” hoor ik je denken? Simpel! Virtualisatie heeft als doel het aantal hardware server systemen terug te brengen tot één enkele server. De software van verschillende servers draait dan op één hardware platform; een sterke computer die als ‘host’ server functioneert. 

Doqex: een veilige e-mail gateway

We versturen de hele dag informatie via email, we kunnen niet meer zonder. Is het jou ook wel eens overkomen dat een email naar de verkeerde persoon is gestuurd? Ging het toen om belangrijke, concurrentiegevoelige informatie? Of misschien om persoonsgegevens? Wist je dat 50% van de datalekken via email plaats vindt? Het is daarom van belang de mail goed te beveiligen. Bij KKS werken we daarom met de Doqex applicatie. Doqex is een webapplicatie die bedrijven helpt om GDPR/AVG compliance te zijn. Maar wat doet deze applicatie nu precies? Lees meer over Doqex.