Protect cloud information data concept. Security and safety of cloud data.

Maximale flexibiliteit.

Maximale online flexibiliteit

Op het gebied van digitalisering is de Cloud niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ondanks dat er ook vandaag de dag nog veel gesproken wordt in Cloud termen, is er nog steeds een grote groep die twijfelachtig reageert op de Cloud. Ook zijn er klanten die niet exact weten wat dit platform nu precies inhoudt. Feitelijk is de Cloud niets anders dan een gigantisch serverpark, dat wereldwijd aan elkaar gekoppeld is.  

Kies je als bedrijf voor Cloud? Dan kies je voor gemak, flexibiliteit en heb je overal toegang tot je documenten. Speciaal voor onze klanten in Zuidoost-Brabant, heeft KKS een eigen Cloud omgeving ingericht onder de naam 3Cloudz. Daarmee is onze Cloud toch een beetje regionaal én kunnen wij de beste garanties geven wat betreft beschikbaarheid en betrouwbaarheid. 

cloudPublic cloud / Private cloud

Wanneer je wilt gaan voor de laagste kosten op het gebied van Cloud voorziening, dan is Public Cloud hiervoor de beste oplossing. Je deelt in dit geval een infrastructuur met andere gebruikers en je neemt een gestandaardiseerd aanbod af. Echter, de meeste bedrijven kiezen voor een Private Cloud. Dit is een virtueel gescheiden ICT omgeving. 

beveiligingBeveiliging

Met de opkomst van de Cloud, zijn ook de zorgen omtrent de veiligheid van je gegevens toegenomen. Beveiliging is binnen de KKS Clouddienst een integraal onderdeel, omdat wij als geen ander begrijpen dat je je als bedrijf niet kunt permitteren om gehackt te worden of data kwijt te raken. 

cloud_backupCloud back-up

Net zoals voor je eigen netwerk, garandeert de Cloud natuurlijk ook dat al je waardevolle data continu gekopieerd worden naar een beveiligde back-up omgeving. Door te werken met een betrouwbare back-up van KKS, zal je onzekerheid over de opslag van data geheel verdwijnen. 

exchangeExchange online

Middels het KKS Exchange online programma werk je veilig op ieder apparaat, waar en wanneer je maar wilt! Je e-mail staat namelijk veilig in de Cloud met alle beschikbaarheidsgaranties die hieraan gekoppeld zijn.