Doqex: een veilige e-mail gateway

Doqex richt zich op het beveiligd versturen van mails en het delen van bestanden. Informatie wordt met Doqex namelijk te alle tijde encrypted verzonden. De geadresseerde ontvangt geen fysieke mail in zijn of haar inbox, maar een encrypted link. Belangrijke informatie blijft daardoor onder jouw controle want jij hebt bepaald wie de informatie mag inkijken en hoe lang. Ook bepaal je of informatie gedownload mag worden of niet.

Een beveiligde opslagplaats voor bestanden

Met Doqex beveilig je niet alleen je mail maar kun je ook online bestanden delen. Eenvoudig vanuit de Office applicaties bepaal je ook hier wie welke bestanden mag zien en hoe lang. Je houdt daardoor de regie over die informatie waarvan je niet wil dat die zomaar op straat komt of onder ogen komt van niet-geautoriseerde personen.

Eenvoud

In onze ogen moeten gebruikers niet te veel lastig worden gevallen met afwegingen welke informatie wel en niet zomaar gedeeld mogen worden. qe biedt daarom de mogelijkheid om dit geautomatiseerd te laten verlopen. De geavanceerde oplossing bepaalt om wat voor informatie het gaat en deelt dit op een vooraf bepaalde manier. De gebruiker wordt het zo wel heel makkelijk gemaakt veilig te werken.

Controle en Audit

En toch, met de grote hoeveelheid data die uitgewisseld wordt kan het zijn dat je achteraf wilt weten wie wat gedeeld heeft. Doqex houdt dit automatisch en volledig voor je bij middels een ISO gecertificeerde Audit trail, in lijn met de bepalingen binnen de GDPR/AVG.

Volledige regie

Met Doqex ben je vanaf nu in staat om bedrijfsprocessen rondom bestandsuitwisseling veiliger in te richten en kun je zelf sturing geven aan de mate van beveiliging. Kortom, dankzij de Doqex applicatie ontstaat er volledige controle voor een organisatie! Op zoek naar meer informatie aangaande het Doqex onderwerp? Neem dan contact op met onze specialisten bij KKS.