header1

Jouw ICT omgeving.
Onze passie.

business, technology and office concept – two businessmen with l

Zorgeloze
infrastructuur.

Connect  (connected Communication Connection Media)

Automatisering

Betrouwbare telefonie
met de voordelen van internet.

Key To Success

ICT is een vak.

Protect cloud information data concept. Security and safety of cloud data.

Maximale flexibiliteit.

bizhub C658 mobiel-2

Cloud

Compleet
document management.

Geschiedenis

Zondag 1 december 1985 is de formele oprichtingsdatum van Komplete Komputer Systemen (KKS). Felix de Vries besluit na zijn carrière bij NCR voor zichzelf te beginnen en verkoopt een dag later de eerste NCR Personal Computer in Nederland. Vanuit zijn thuiskantoor aan de Margrietstraat in Zeelst worden de eerste orders uitgeleverd en al heel snel groeit KKS uit haar jasje en verhuist op 25 december 1985 naar bedrijvencentrum NV Rede in Valkenswaard.

Niet veel later kwam de eerste technisch medewerker in dienst, een enthousiaste jongeman die net zijn Hogere Informatica Opleiding afgerond had. Nog in ditzelfde jaar neemt ook Felix zijn eerste verkoopmedewerker aan. Mede hierdoor zet de groei van KKS verder door en in 1990 verhuist KKS naar de Industrieweg (De Run) in Veldhoven waar zij beschikking krijgt over een mooi kantoorpand met een eigen showroom.

In 1988 komt de tweede verkoper bij KKS in dienst waarna KKS zich ook gaat toeleggen op de verkoop van de eerste Digitale Kopieermachines (Minolta Di-30). Vanaf dat moment is KKS niet meer alleen Dealer van KN (later : Konica-Minolta Business Solutions Nederland bv) voor de NCR computers maar ook voor Digitale Minolta kopieermachines. Tot op de dag van vandaag is KKS nog steeds Dealer en Authorised Service Partner (ASP) van Konica-Minolta systemen.

Vele gerenommeerde merken zoals Microsoft, VMware, Acer, Cisco en Toshiba werden toegevoegd aan de productportfolio, om op die manier uit te groeien tot een All-In leverancier van Hard- en Software producten en ICT-(beheer)diensten.

Kort na zijn toetreden in 2002 is Tom Fasen eigenaar geworden en heeft toen verder gebouwd aan KKS in haar huidige vorm. Inmiddels is de KKS-groep uitgegroeid tot een organisatie die een compleet pakket aan ICT-producten en diensten levert aan het Midden en Klein Bedrijf (MKB) in Zuidoost Brabant.

We zijn trots op ons team van vaste medewerkers die er al jarenlang voor zorgen dat onze klanten gewoon hun eigen bedrijf kunnen runnen zonder zich zorgen te hoeven maken over hun ICT-infrastructuur.

KKS dankt haar succes aan uit het leveren van uitstekende service dag en, als het nodig is ook ’s nachts. Snelle en correcte leveringen en implementatie daar staat KKS om bekend, dat is in al die jaren nooit veranderd.

Save