header1

Jouw ICT omgeving.
Onze passie.

business, technology and office concept – two businessmen with l

Zorgeloze
infrastructuur.

Connect  (connected Communication Connection Media)

Automatisering

Betrouwbare telefonie
met de voordelen van internet.

Key To Success

ICT is een vak.

Protect cloud information data concept. Security and safety of cloud data.

Maximale flexibiliteit.

bizhub C658 mobiel-2

Cloud

Compleet
document management.

Passie voor het leveren van de allerbeste service

Dat is waar het bij Komplete Komputer Systemen (KKS) al meer dan 30 jaar om draait. Wij ontzorgen onze klanten met hun totale ICT-infrastructuur, van netwerken tot aan printers en van computers tot aan telefonie. Dit alles wordt ondersteund door professioneel advies om voor jou de beste oplossing te vinden. Die installeren we bij je op locatie en vervolgens zorgen we voor een adequaat beheer en ondersteuning. Onze helpdesk staat voor je klaar om je met raad en daad bij te staan en als het echt dringend is, springen we meteen in de auto. Wij willen het beste voor onze klant, pas dan zijn wij ook tevreden. Dit alles doen we vooral in de regio Zuidoost Brabant vanuit ons vertrouwde kantoor in Veldhoven.

De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan zo snel dat KKS ervoor heeft gekozen om een netwerk van partnerbedrijven te ontwikkelen die gezamenlijk een ICT-totaaloplossing kunnen bieden voor haar klanten. Wij stellen graag onze partnerbedrijven aan je voor.

  • 3Couldz heeft een eigen datacenter opgebouwd en ingericht van waaruit clouddiensten worden aangeboden.
  • Cerkon draagt zorg voor de levering van advieswerkzaamheden en projectmanagement ten behoeve van complexe vraagstukken en grotere projecten.
  • Bee Connected is een initiatief om verschillende telefonieoplossingen op basis van IP te kunnen aanbieden. KKS is daarbij distributeur voor Bee Connected.
  • De laatste telg die recent aan dit partnernetwerk is toegevoegd is Qurios-IT die de printeractiviteiten verder kan gaan uitbouwen.

Gezamenlijk vormen zij de KKS Groep en staan zij garant voor jouw ICT-totaaloplossing met de allerbeste service.