header1

Jouw ICT omgeving.
Onze passie.

business, technology and office concept – two businessmen with l

Zorgeloze
infrastructuur.

Connect  (connected Communication Connection Media)

Automatisering

Betrouwbare telefonie
met de voordelen van internet.

Key To Success

ICT is een vak.

Protect cloud information data concept. Security and safety of cloud data.

Maximale flexibiliteit.

bizhub C658 mobiel-2

Cloud

Compleet
document management.

Ons team

Wie service zegt, zegt mensen. Het zijn namelijk de mensen die het verschil maken en die ervoor zorgen dat onze klanten onbezorgd hun werk kunnen doen terwijl wij over hun ICT-infrastructuur waken. Ja wij leveren hardware en software maar dat kunnen anderen ook. Het verschil wordt gemaakt door ons team. Daar zijn wij bijzonder trots op en daarom stellen we iedereen ook graag aan je voor.

Tom Fasen, algemeen directeur

De passie van Tom is om mensen vooruit te helpen. Dat doet hij niet alleen met zijn team maar ook met en voor de vele klanten en relaties die hij heeft. Hij is een netwerker pur sang. Het perfectionisme van Tom is mede de reden ervoor dat KKS service zo hoog in het vaandel heeft staan. Tom streeft altijd naar beter en daagt daarin ook zijn team uit het beste uit zichzelf te halen. Tom heeft KKS niet kunnen opbouwen zonder de steun van zijn gezin. Hij koestert dan ook zijn vrouw en 2 kinderen enorm. Verder is hij sociaal zeer actief, is hij een hobbykok van hoog niveau en slaat hij regelmatig een balletje op de golfbaan.

t.fasen@kksbv.nl Linkedin

Corny Fens-Berkvens, secretarieel en administratief medewerkster

Corny doet van alles bij KKS. Naast de boekhouding ondersteunt ze het kantoor met secretariële taken en verzorgt ze ook nog eens vele andere administratieve zaken. Corny is graag onder de mensen en zorgt ook voor een vrouwelijke touch bij KKS. Ze is druk met haar gezin met 6 kinderen en vindt ook nog tijd om 3 tot 4 X per week lange wandelingen te maken. Corny houdt van gezelligheid, sfeer, veel mensen over de vloer, een gezellig etentje thuis. Tenslotte is ze leergierig en vindt ze het ook leuk om bij KKS steeds nieuwe dingen te leren.

corny@kksbv.nl Linkedin

Joost Louwers, service engineer

Joost heeft vele jaren de 1ste lijns ondersteuning verzorgd. Nu is hij verantwoordelijk voor 2de en 3de lijns ondersteuning. Joost klampt zich graag vast in een probleem en laat pas los als het opgelost is. In deze functie moet je wel stressbestendig zijn omdat je vele vraagstukken tegelijkertijd behandelt. Joost is de rust zelve en laat zich niet gek maken. Die rust komt hem ook goed van pas bij zijn grote hobby darten. Hij is natuurlijk geen van Gerwen maar gooit zijn pijltjes regelmatig in de roos.

joost@kksbv.nl Linkedin

Marcel Hennekens, senior adviseur

Marcel is het technisch brein van de KKS groep. Als iemand er niet meer uitkomt, dan weet Marcel het wel op te lossen. Op de vraag om iets over zichzelf te vertellen, was zijn antwoord dan ook 42. Als je dat intikt in Google, dan zie je als eerste resultaat Wikipedia met de woorden; Het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles. Zware kost zou je zeggen maar het blijkt dat dit cijfer alom bekend is in de ICT-community en het houdt menigeen bezig. In zijn vrije tijd is Marcel graag samen met zijn vrouw en hun trouwe viervoeter en gaan ze graag naar buiten genieten van de natuur.

m.hennekens@3cloudz.nl Linkedin

Ted van Hout, officemanager

Ted heeft de langste staat van dienst bij KKS. Hij is hier ooit beland voor een vakantiebaantje en is sindsdien niet meer weggegaan. Ted is op technisch gebied van vele markten thuis en verzorgt ook alle inkopen van de hardware en software die we leveren. Ted is een vroege vogel, houdt van een grapje en is een typisch geval van WYSIWYG; oftewel recht door zee. Ted is sinds kort de trotse bezitter van een huis in zijn Helmond samen met zijn vriendin. Daar zorgen ze voor 2 konijnen en staat regelmatig zijn favoriete eten pizza op tafel.

ted@kksbv.nl Linkedin

Karin, service manager

Het KKS avontuur van Karin startte in januari 2018. Sindsdien vervult zij bij ons haar rol als service manager. Karin is 37 jaar oud en woonachtig in Helmond samen met haar kat. Haar vakantiedagen besteedt ze graag door te reizen naar het Verre Oosten. De ultieme klantenservice begint volgens haar bij het tijdig vernieuwen en het accuraat onderhouden van solide diensten waar men op kan bouwen! Met een stevige domein-kennis van ICT op zak is ze op de hoogte van veel bedrijfstakken en de laatste ontwikkelingen. Ze weet zaken met diplomatie te benaderen, maar kan ook uitstekend knopen doorhakken.

karin@kksbv.nl Linkedin

Maikel Kox, senior adviseur/engineer

Maikel Kox is een relatief nieuwe kracht bij KKS die reeds de nodige ICT ervaring verzameld heeft in zijn rugzak. Hij is namelijk al werkzaam in de ICT sinds 1997. Maikel woont in Valkenswaard met zijn vrouw en 2 kinderen. Zijn passies zijn muziek maken en motor rijden, maar ook kan hij erg genieten van uitstapjes met het gezin. Binnen KKS vervult hij de functie van senior adviseur/engineer. Maikel vindt zijn uitdaging in de afwisseling tussen het oplossen van de complexere 3e-lijns vraagstukken en het uitvoeren van projecten waarbij hij bij de klant op locatie komt. Tevens is Maikel actief op het gebied van migraties van on-premise klantomgevingen naar de Cloud. Ook voor het vervangen of uitbreiden van een serveromgeving op locatie draait hij zijn hand niet om!

maikel@kksbv.nl Linkedin