overige

Automatisering

Overig

Het MKB is ons werkveld. Wij zijn zelf ook MKB en kennen het klappen van de zweep als ondernemer. Het MKB is te groot om over één kam te scheren. Desondanks durven wij te stellen dat wij weten wat de uitdagingen zijn voor MKBers op het gebied van ICT.

Als ondernemer wordt je agenda vaak beheerst door de waan van de dag. Echter je zult ook tijd moeten vrijmaken om vooruit te kijken, je concurrent voor te blijven. ICT zou hier integraal onderdeel van moeten uitmaken. En omdat wij weten hoe moeilijk dat soms is, is het beter dat aan een specialist als KKS over te laten. Als jij ons vertelt wat je doet met je bedrijf en wat je wilt bereiken en hoe je daarbinnen wilt dat jij en je mensen werken, dan weten wij de beste ICT-oplossing voor jouw bedrijf te bepalen. Je hebt kunnen lezen hoe uitgebreid onze dienstverlening is. We weten daarom zeker dat we alles in huis hebben om jou volledig te ontzorgen met je ICT.

Menig MKBer ging je reeds voor. Dus ben je op zoek naar een nieuwe ICT-partner en wil je te weten komen wat ICT voor jou kan beteken, dan komen wij graag met jou in gesprek.

TRC Advocaten

TRC Advocaten is een bedrijf waar de kwaliteit van communicatie met cliënten op een hoog niveau moet zijn en daarom hebben zij voor het platform van KKS Telefonie gekozen.

Mr. Corné Uitdehaag, Partner