bizhub C658 mobiel-2

Cloud

Compleet
document management.

Expert in documentmanagement

Met de komst van e-mail en internet werd al snel gezegd dat op termijn het printen op papier zou verdwijnen. Niets is minder waar. We printen en scannen onze documenten nog steeds, waarbij we het liefst alle documenten vervolgens ook op een gestructureerde wijze kunnen opslaan.  

Taken als printen, kopiëren en scannen zijn essentieel voor ieder bedrijf. Maar je hebt niets aan een toestel waarvan je maar 10% van de mogelijkheden benut. Daarom is KKS Authorized Service Partner voor Konica en Toshiba. Met deze twee partners zijn wij in staat voor elke gewenste situatie maatwerk te leveren. Daarnaast zijn we in het bezit van eigen servicedienst. Hierdoor kunnen we snel & adequaat over gaan tot actie. 

printPrint en scan

Of je nu een klein bedrijf bent dat een alles-in-1 printer nodig heeft of een grotere onderneming bent met meerdere netwerkprinters, waarbij je zelf wilt bepalen welke gebruikers gebruik mogen maken van welke printers. Voor iedere klant biedt KKS een passende documentoplossing. 

document_sharingDocumentmanagement

Weg met al die ordners en welkom documentmanagement! Dankzij scan- en herkenoplossingen kun je alle facturen, loonstroken en andere documenten elektronisch opslaan en bewaren. KKS voorziet je graag van advies om de mogelijkheden hierin voor jouw bedrijf inzichtelijk te maken. 

monitoringPreventief beheer

Met ons toegewijde serviceteam zorgen wij ervoor dat je printers het altijd doen. Dankzij onze preventieve beheer service is KKS op de hoogte van je volledige printerpark. Is de toner bijna leeg of is er een onderdeel toe aan vervanging? Ons monitoringssysteem houdt alles nauwlettend in de gaten, waardoor wij tijdig een service bezoek plannen.