business, technology, internet and networking concept. businessm

Automatisering

Retail

Retail

ICT en retail zijn vandaag de dag onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De digitalisering op de winkelvloer gaat steeds verder. Barcodes, koppelingen met vaak centrale voorraadsystemen, loyaliteitsprogramma’s voor klanten met emailmarketing aan gekoppeld, fysiek winkelen en dan in de winkel online bestellen en aan huis laten leveren, zo maar een greep uit wat tegenwoordig normaal gevonden wordt. En daar moet je als retailer maar allemaal in mee kunnen gaan en sterker nog als je je een beetje wilt onderscheiden, zul je ook hierin liefst voorop willen lopen.

Wij prijzen ons gelukkig dat veel van onze retail-klanten een lange historie met ons hebben en nog steeds zeer tevreden zijn. Reden is dat wij ervoor zorgen dat we volledig op de hoogte zijn van al deze nieuwe technologieën en ervoor zorgen dat de ICT-infrastructuur van onze klanten hierin mee ontwikkelt. Eén ding is zeker; ICT in retail blijft de komende jaren volop in beweging.

Ben jij als retailer ook op zoek naar een ICT-partner die jou in deze dynamische wereld begeleidt, dan komen wij graag met jou in contact. Een netwerkscan kan een mooie start zijn van een langdurige relatie.