Connect  (connected Communication Connection Media)

Automatisering

Betrouwbare telefonie
met de voordelen van internet.

Betrouwbare telefonie met de voordelen van internet 

Een privételefoon dient vandaag de dag te allen tijden optimaal te werken. Maar wat als je met een compleet bedrijf te maken hebt? Hoe zorg je er dan voor dat iedereen gemakkelijk bereikbaar is, voor zowel de buitenwereld als intern? En hoe zorg je bijvoorbeeld voor integratie van je vaste en mobiele telefoon?  

Op het gebied van telefonie zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat je als ondernemer af en toe door de bomen het bos niet meer ziet, wat heel begrijpelijk is. KKS pakt de totaaloplossing voor telefonie overkoepelend aan moet worden “KKS biedt een integrale Voip oplossing aan door gebruik te maken van het Bee-Connected platform”. Dankzij onze Voice over IP oplossing, ook wel VOIP genoemd, ben je in het bezit van een betrouwbaar telefoniesysteem. Naast telefonie verzorgt KKS ook internetdiensten. Ontvang eenvoudig je  telecom- & internetdiensten op èèn overzichtelijke factuur. 

eersteBee-Managed-UC

Het onderdeel Bee-Managed Unified Communication omvat een webbased managementsysteem. Voortaan bepaal je namelijk zelf hoe, waar, wanneer en met wat voor apparaat je communiceert. Dankzij de Bee-Managed oplossing werk je onderling efficiënt en locatie onafhankelijk. 

tweedeBee-Managed-Voice

Succesvol zakendoen valt en staat met een goede communicatie. Na aanschaf van BeeManaged-Voice hoef je zelf niet meer te investeren in een kostbare telefooncentrale, je maakt gebruik van onze innovatieve telefooncentrale in de Cloud. 

derdeBee-Managed-Mobile

Bee-Mobile spitst zich toe op het gebied van vaste/mobiele telefonie integratie. Het (ouderwets) doorschakelen van je telefoon behoort daarmee definitief tot het verleden. Dankzij Bee-Mobile integreert vaste en mobiele telefonie volledig en ontstaan er ongekende mogelijkheden.