Shipping, delivery and logistic concept. Earth and cardboard box

Automatisering

Transport

Transport

Transport en logistiek hebben moeilijke jaren achter de rug. Concurrentie is alleen maar erger geworden en je kunt niet meer overleven als je systemen en processen maximale efficiency mogelijk maken. Dit is dan ook waarom dat ICT zo belangrijk is geworden voor deze branche. Als er één branche is waar de werkdag dag en nacht doorgaat, is het wel in transport. Ritplanning systemen zijn het kloppend hart van dit soort ondernemingen en ook de communicatie met al die boordcomputers moet te allen tijde vlekkeloos verlopen.

Omdat ICT steeds meer specialistisch is geworden, zie je dat steeds meer transporteurs voor outsourcing gaan of voor oplossingen in de Cloud. Hardware en ICT-beheer wordt buiten de deur gezocht omdat ze zelf niet in staat zijn die continue beschikbaarheid te garanderen. Daarom hebben we reeds menig transporteur in onze klantenkring. Wij begrijpen hun uitdagingen en wij beschikken over de juiste kennis, mensen en middelen om die beschikbaarheid continu te garanderen.

Met name in deze branche zien we een grote behoefte aan een goed contact met onze servicedesk. Die weet dan ook als geen ander wat zich zoal kan voordoen aan problemen binnen deze branche om deze ook zo snel mogelijk op te lossen.